Hoofdkantoor

Hoe zorgen we dat ons bedrijf in beweging blijft? Achter de schermen ondersteunt ons hoofdkantoor onze teams Merchandising, Buying en Store met onze productstrategie.  Van onze Property-teams die ervoor zorgen dat onze winkels er piekfijn uitzien tot ons Store Operations-team dat ervoor zorgt dat onze klanten in iedere winkel een geweldige ervaring hebben, ons HR-team dat onze mensen helpt hun maximale potentieel in te zetten en onze Finance-teams die ons binnen budget houden en zorgen dat iedereen aan het eind van de maand betaald krijgt!  Iedere functie draagt bij aan de ervaring van de klant, of de werknemer. 

Wij vragen creatief denken en commerciële focus en in ruil daarvoor hebben we een enorme hoeveelheid carrièremogelijkheden te bieden in IT, Finance, HR, Juridisch, Marketing, E-commerce, Global Sourcing & Procurement en Property. Waar wacht je nog op?

 
Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
1 baan weergeven
Selecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
Zoekresultaten voor "". 1 baan weergeven Gebruik de tabtoets om naar de lijst met banen te navigeren. Selecteer een baan om de details te bekijken.