Students US 2019 du

AMERIKAANSE CAMPUSPROGRAMMA'S

Onze mensen zijn cruciaal voor ons succes hier bij TJX, dus we richten ons op het ontwikkelen van ons talent, met inbegrip van universitaire stagiaires en recente afgestudeerden. Onze stages en loopbaantrajecten zijn ontworpen om je te helpen je carrière meteen goed op gang te krijgen en zetten je op voor succes bij TJX.

We bieden een variëteit aan mogelijkheden om studenten en recente afgestudeerden kennis te laten maken met de snelle wereld van retail. Van 12-weken durende zomerstages tot 6 maanden co-ops tot ontwikkelingsprogramma's op beginniveau. Afhankelijk van je functionele gebied en rol bieden onze campusprogramma's mogelijk training, programmering en richtlijnen over hoe je je carrière bij ons verder kunt uitbouwen.

Merchandising vormt het hart van ons bedrijf en dit team zorgt ervoor dat de juiste producten zich op het juiste moment in de juiste winkels bevinden. Onze merchandising-methode is heel anders dan bij traditionele retailers, dus we zullen zorgen dat je de juiste training krijgt om meteen goed van start te gaan met een carrière op de lange termijn.

Onze Corporate functies zijn essentieel om het bedrijf draaiende te houden en kunnen een springplank voor je carrière opleveren. De stages, co-ops en loopbaantrajecten, die zijn gesitueerd in onze Framingham- en Marlborough, MA-kantoren, bieden studenten en recente afgestudeerden inzicht in wat er voor nodig is om een wereldwijd bedrijf met een waarde van meerdere miljarden in de snelle wereld van off-price retail te runnen.

Als je graag veldwerk doet, bieden we geweldige mogelijkheden voor studenten en recente afgestudeerden door het hele land binnen onze winkels en distributiecentra.

  • Winkelleiderschap
  • Leiderschap van distributie-activiteiten
  • Winkel Beveiliging
 
Laden...

Bekijk banen in deze categorie

Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "".
1 t/m 3 van 3 banen worden weergegeven
Gebruik de tabtoets om naar de lijst met banen te navigeren. Selecteer een baan om de details te bekijken.
Selecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
Selecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
Selecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.